200 de camere monitorizare in Harsova

200 de camere monitorizare in Harsova

200 de camere de monitorizare vor fi instalate in Harsova

Primaria orasului Harsova deruleaza in aceasta perioada un proiect prin care primarul Tudor Nadrag si-a propus monitorizarea tuturor actiunilor din centrul localitatii.

In acest sens, a fost scos la licitatie pe Axa Prioritara 1, prin Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), de curand, proiectul privind achizitionarea unui sistem de monitorizare video.

Potrivit primarului Nadrag, sistemul va contine un numar de 200 de camere video si va contribui la scaderea infractionalitatii. „Vor fi amplasate, conform proiectului realizat, un numar de 200 de camere de monitorizare video si ne va ajuta intr-un alt proiect derulat de Primaria Harsova, respectiv in cel privind scaderea infractionalitatii din strada.

De asemenea, faptul ca am infiintat Politia Locala ne ajuta sa facem pasi importanti in acest sens, cei zece politisti de care vom dispune, alaturi de cei existenti, vor putea face fata problemelor ce ar putea sa apara. Obiectivul nostru major priveste cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, iar cele doua proiecte fac acest lucru posibil”, a declarat, pentru „Observator”, primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag.

In ceea ce priveste valoarea proiectului privind achizitionarea sistemului de monitorizare video, primarul face precizarea ca suma platita pentru cele 200 de camere video este de 1,5 milioane de euro.

sursa: observatornews.ro

Distribuie: