Microbuze Harsova Constanta program curse transport

intrare oras Harsova Jud Constanta - Carsium

Microbuze Harsova Constanta program curse transport călători. Mersul microbuzelor pe ruta Hârșova – Constanța tur și retur.

Pret bilet 28 RON.

Microbuze Hârșova – Constanța

Microbuze Harsova Constanta program curse transport 2022

Microbuze Constanța – Hârșova

Microbuze Constanta Harsova  program curse transport 2022

*Pentru operatorul de ransport TRANS MOVIAY SRL numerele de inmatriculare pentru microbuze sunt: CT-01-MRO, CT-31-MRO, CT-55-MRO, CT-58-MRO, CT-62-MRO.

Pentru rezervări TRANS MOVIAY SRL 0721521588 și 0721078575.

Pentru rezervări MENV TRANSCOM SRL 0722570212.

Microbuze Harsova Constanta program curse transport

Programul curselor de transport persoane este în curs de actualizare. Operatorii de transport care doresc să fie adăugați în tabelul de curse pot trimite un e-mail la harsova@harsova.ro

Microbuze Harsova Constanta prin Ghindaresti transport persoane

Microbuze Harsova Constanta transport persoane curse directe

https://goo.gl/maps/KFBPcUTvcikKG25G9

Distante rutiere intre Harsova si orasele din Romania

Microbuze Harsova Constanta program curse transport și Informații turistice:

Hârșova este o localitate cu o vechime de 7 milenii,care în antichitate s-a numit Carsium. Dacă ești pasionat de istorie, înainte de a citi acest articol îți recomandăm să citești Istoria Hârșovei. Orașul este situat pe malul drept al Dunării, în partea de Nord-Vest al Județului Constanța. Hârșova oferă peisaje superbe, are o bogată floră și faună, arii protejate de interes național din categoria: situri arheologice, rezervație naturală de geologic și geomorfologic.

Cu greu am putut sintetiza o listă, pentru că natura a fost foarte generoasă cu aceste locuri, am fost nevoiti sa grupam mai multe obiective într-unul singur. O listă cu 30 de atracții turistice ar fi fost cu singuranță de ajutor turiștilor, și ar fi cuprins mai bine oferta turistică a zonei. Însă pe viitor vom extinde această listă. Pasionaților de istorie le recomandăm să începă turul cu o vizită la Muzeul Carsium. Ordinea obiectivelor turistice a fost stabilită cu ajutorul hârșovenilor, printr-un sondaj realizat pe grupul de Facebook Hârșova – Carsium.

 Top 12 obiective turistice din Harsova

Distribuie: