Observatii sondaje de opinie Harsova.ro

sondaj 2008 primul tur de scrutin

 

 

 

 

 

 

 

 

sondaj 2008 al doilea tur de scrutin

 

 

 

 

 

 

 

Inca de la primul sondaj din luna februarie, au aparut mai multe speculatii cu privire la corectitudinea sondajelor si la echidistanta acestora. Au fost acuzatii din partea unor membrii si simpatizanti PNL cum ca acest site este controlat de PC. Pe aceasta cale le aduc aminte rezultatele sondajelor din 2008 care au fost foarte apropiate de rezultatele alegerilor, iar castigator a fost domnul Tudor Nadrag exact ca si in sondaje (vezi graficele).Oare pe vremea aia tot un site controlat de PC era?

Site-ul este cumparat de 11 ani de zile si nu are legatura cu nici un partid politic. Propietar si administrator este George Vasile care nu este membru al niciunui partid politic. Alegerile trec dar site-ul ramane.

Intentia de vot nu poate fi masurata cu adevarat nici pe internet, nici la telefon, nici la televizor si nici pe strada, intentia de vot se masoara in cabina de vot cu stampila in mana. Succes tuturor candidatilor. Sondajul actual se va incheia luni 23 aprilie la ora 10, iar in luna mai voi face ultimul sondaj legat de alegerile locale din iunie 2012.

 

Distribuie: