Judecatoria Harsova a validat mandatul de primar pentru Viorel Ionescu

Judecatoria Harsova a validat mandatul de primar pentru Viorel Ionescu

Judecatoria Harsova a validat mandatul de primar pentru Viorel Ionescu pe data de 15 octombrie 2020. Cu drept de apel la Tribunalul Constanța, pentru cei interesaţi, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei hotărâri.

Judecatoria Harsova a validat mandatul de primar pentru Viorel Ionescu

Solutia pe scurt:  Admite cererea formulată de petentul Ionescu Viorel. Validează mandatul domnului Ionescu Viorel , candidat al Partidului Național Liberal, de PRIMAR AL ORAŞULUI HÂRȘOVA, JUDEŢUL CONSTANȚA., potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27.09.2020.

Potrivit art. 149 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prezenta hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Constanţa şi Secretarului General al Primăriei oraşului Hârșova, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul primăriei, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare.

Cu drept de apel la Tribunalul Constanța, pentru cei interesaţi, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei hotărâri. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 15 octombrie 2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  494/2020  15.10.2020

Judecatoria Harsova a validat mandatul de primar pentru Viorel Ionescu.

Citește și: Viorel Ionescu va începe al doilea mandat dupa data de 15 octombrie

sursa: http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx

Distribuie: