Tufa Anica primarul Comunei Gârliciu: Fără gunoaie în comuna mea

curatenie garliciu primar anica tufa

Anica Tufa primarul Comunei Garliciu a demarat o acțiunea de strângere a gunoaielor din comună. Rând pe rând au fost curățate mai multe zone din comună, în cadrul campaniei începute pe 13 noiembrie.

Anica Tufa primarul Comunei Garliciu

Anica Tufa, primarul Comunei Garliciu, a început campania” Fără gunoaie în comunea mea”

„Astazi am început acțiunea :,, Fără gunoaie în comuna mea ! „Oameni inimoși, însoțiți de dn viceprimar, au vrut să dovedească că se poate și fără să țină cont de vreme.. au reușit!Este un început (aveți imagini înainte și după) vom continua săptămâna viitoare după care avem obligația morală să păstrăm un mediu curat, să demonstrăm că ne pasă! Numai împreună vom reuși!”

Anica Tufa 13 noiembrie
Anica Tufa primarul Comunei Garliciu

În cadrul acestei campanii de strângere a gunoaielor au fost igienizate mai multe zone din Comună, printre care:

  • capătul străzilor Școlii si Avântului;
  • fostul C.A.P.
  • Perimetrul local cu Berteasca

Pentru cei care au animale, și mult strâng gunoi, primarul le recomandă să îl depoziteze în gospodărie, până se strânge o remorcă, iar ulterior vor primi tractorul pentru a-l transporta la groapă. Edilul îndeamnă pe toți locuitorii la păstrarea curățeniei.

Primarul a comandat 17 pubele de gunoi pentru a fi amplasate pe străzi:

„Munți de gunoaie au fost strânse si cărate astfel încât să putem colinda satul și să respirăm un aer curat, sănătos. Am făcut comandă de 17 pubele pentru strângerea gunoiului menajer care vor impânzi satul. Am rugămintea pentru cei care au adunat pubelele și le-au dat alta destinație în gospodăria proprie , să le scoată și să le amplaseze în acelasi loc de unde le-au luat.Gunoiul de grajd il veți împrăștia pe câmp. Am incredere că veți înțelege și mai ales veți depune toate eforturile pentru a PĂSTRA CURĂȚENIA. Mulțumesc celor care au depus eforturi mari pentru strângerea gunoaielor ! Sunteți minunați, ați demonstrat încă o dată că meritați toată STIMA și RESPECTUL nostru !Numai împreună vom reuși!”

Anica Tufă 16.11.2020
campanie curatenie garliciu primar anica tufa

Citește și: Dorinela Irimia a schimbat comuna Saraiu în două mandate

Distribuie: