Mariana Pelelunga il acuza pe primar

Mariana Pelelunga il acuza pe primar

Mariana Pelelunga il acuza pe primar. Consilierul Pro România declară că Viorel Ionescu încearcă să o șantajeze, și îl acuză pe edil că a reziliat contractele soțului pe probleme de SSM și PSI cu instituțiile din oraș.

Mariana Pelelunga il acuza pe primar

Consilierul Pro Romania, Mariana Pelelunga il acuza pe primar:

„Si ce ziceati de actualul primar, ca este cinstit și nu folosește santajul? După ce i- a reziliat soțului meu contractul cu Spitalul orășenesc Harsova si liceul teoretic Ioan Cotovu, pe probleme de SSM si PSI, acum ii reziliază contractele cu Liceul agricol si cu Grădinițele ( DACA NU AM VOTAT PROIECTUL CU PONTOANELE !!!!)

Sa fie sănătos și sa le dea acoliților lui, la preț de trei ori mai mare ( asa cum a procedat la spital). Primarul nu a înțeles ca nu prezintă interes pentru mine și familia mea, nici acum si nici în viitor. Situația noastră materiala este solida astfel ca încercările de șantaj ale primarului ne lasă indiferenti. Cinstea si demnitatea noastră sunt mai presus de orice.”

Contactat de Hârșova Carsium, primarul Viorel Ionescu, a declarat următoarele:

„Doamna consilier nu este prima oară când vorbește prostii. A facut-o și în campanie electorală și înainte și este supărată că am acționat-o în instanță pentru toate calomniile aduse. Încă o dată dovedește că are o problemă personală și că nu o poate depăși. Eu ii doresc sănătate și însănătoșire grabnică!”

Ce este de fapt SSM și PSI?

SSM SI PSI (sau SU) se referă la suma tuturor măsurilor pentru asigurarea ” sănătății și securității în muncă ” precum si a masurilor de  „Prevenire si stingere incendii „

Articole asemănătoare: Consilierul Pro Romania Mariana Pelelunga critica rectificarea bugetara

Distribuie: