Prima zăpadă la Hârșova 30 noiembrie

ninsoare harsova 30.11.2020

Prima zapada la Harsova 30 noiembrie 2020. Peisaj de poveste, în ultima zi de toamnă calendaristică. S-a așternut zăpada în jumătatea de Vest a Dobrogei și în Muntenia, după 12 ore de ninsoare. Pe drumurile din Județul Constanța se circulă în condiții de iarnă. Utilajele Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța și-au făcut apariția pe DN2A, DN22A, DJ223 dar și pe alte drumuri din județ.

Prima zapada la Harsova 30 noiembrie

Ninsoare Hârșova – Canaraua Cetății Carsium

Prima zapada la Harsova 30 noiembrie

Deszăpezire Hârșova – Strada Ștefan cel Mare. Utilaj Primăria Hârșova.

Intrare în Hârșova

Previziunile meteorologilor au fost corecte. Sanse mari de ninsoare la Harsova pe 30 noiembrie

Informare RAJDP Constanța

De la primele ore ale dimineții, Direcția Națională de Drumuri și Poduri Constanța patrulează cu 59 de autoutilaje pe drumurile naționale din administrare, iar acolo unde este cazul, răspândesc material antiderapant, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

La ora 5:00, carosabilul era umed în Județele Constanța, Ialomița, Călărași, Tulcea și Brăila, iar temperaturile variau între 1 – 3°C.

Vă reamintim că este în vigoare o atenționare meteo COD GALBEN a Administrației Naționale de Meteorologie, conform căreia în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea unele intensificări. cu viteze de 40-45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.⚠️

Dacă aveți de făcut deplasări, echipați-vă autovehiculele cu cauciucuri de iarnă și conduceți prudent, adaptând viteza la condițiile de drum!

www.rajdpct.ro

Distribuie: