Primarul Dorinela Irimia anunta plecarea preotului din parohia Dulgheru

preot dulgheru turc emil ionut
preot dulgheru turc emil ionut

Primarul Dorinela Irimia anunta plecarea preotului din parohia Dulgheru, Comuna Saraiu. Preotul creștin – ortodox Turc Emil – Ionuț va sluji într-o altă parohie, anunță edilul. Despărțire în lacrimi în comunitatea din Dulgheru, Comuna Saraiu.

Primarul Dorinela Irimia anunta plecarea preotului
sursă foto: Dorionela Irimia, primarul Comunei Saraiu

Primarul Dorinela Irimia anunta plecarea preotului din Parohia Dulgheru

„Despărțire în lacrimi de părintele paroh , Turc Emil -Ionuț , parohia Dulgheru- Saraiu .Preotul ortodox Emil -Ionuț de la parohia Dulgheru s-a despărțit astăzi , duminică 29 noiembrie 2020 , de credincioșii din comună după o perioadă frumoasă de slujire . În tot acest timp , părintele a reușit împreună cu autoritățile locale și credincioși , să realizeze înfrumusețarea bisericii și să realizăm proiectul unei capele mortuare .

De asemenea , părintele a organizat numeroase activități pentru copii , tineri și bătrâni . În predica de duminică , 29 noiembrie 2020 în care și-a luat rămas bun de la credincioși , preotul Turc Emil-Ionut a trecut în revistă o parte din ce a făcut la sfânta biserică Dulgheru , a arătat atașamentul față de credincioșii acestei parohii . A fost o despărțire grea , noi , ne-am atașat de părinte , îl considerăm un membru al familei Saraiu . Părintele Emil , rămâne un exemplu , îl vom purta mereu în suflet , îl vom purta în rugăciune mereu , aducem mulțumiri familiei dumnealui , care i-a fost întotdeauna alături ! Multă sănătate mamei dumnealui , ființa care i-a dat viață , iar , astăzi este mândră de fiul dumneaei , cel ce slujește cu credință pe bunul Dumnezeu .

În numele familiei Saraiu vă doresc multă sănătate , bună sporire , întotdeauna vă așteptăm cu drag , în familia Saraiu !” anunță primarul pe pagina sa de socializare.

Cu deosebită stimă și respect , primar , Dorinela Irimia.

Primarul comunei Saraiu Dorinela Irimia 29.11.2020

Vezi momentul în îmregistrarea video Dorinela Irimia.

ÎPS Teodosie cheamă toți preoții din Arhiepiscopia Tomisului la Manastirea Sf. Andrei

Distribuie: