Profi și Lidl își deschid supermarket în Hârșova

profi si lidl deschis supermarket in harsova

Profi si Lidl isi deschid supermarket in Harsova.

Încă din martie vă anunțam că Profi urmează să construiască un magazin la Hârșova. Acum vă putem confirma că a început construcția magazinului. Știrea a fost publicată inițial de UCT – Media pe 20 februarie.

Dezvoltatorul investiției este GOURMET CATERING & RETAIL SRL cu sediul în Piata Presei Libere 1 CORP A1 Et. P Cod 013701 (CASA PRESEI LIBERE) și cu o cifra de afaceri de în 2019 de 3.187.574 RON.

Locația este pe Str. Plantelor nr. 13A (DN2A)

Data estimată a finalizării lucrărilor este luna octombrie 2023.

Despre Profi

Profi este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate în România, deținut de către fondul de investiții Mid Europa Partners. Fondul de investiții deține în România rețeaua de clinici private „Regina Maria” și compania de curierat ” Urgent – Cargus „.

„PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat în această țară. In mai 2019, aceasta a devenit și prima retea de la noi cu mai mult de 1000 de magazine, amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București.  Din decembrie 2016, rețeaua este detinută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.”

Profi si Lidl vin la Harsova
Sursă foto: Elena Manea

În infografia afișată de beneficiar la amplasament, apare și logo-ul magazinului Pepco.

Despre Pepco – sediul central in Polonia

„Suntem un retail discounter cu o rețea la nivel european și oferim articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. În Polonia, avem o dezvoltare dinamică de câțiva ani. Am devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top în domeniul articolelor decorative. Succesul nostru se datorează în principal oamenilor și implicării lor.”

Profi si Lidl isi deschid supermarket

Despre Lidl – Sediul central in Germania

Lidl are o retea de peste 280 de supermarketuri în România, și se află într-o continuă expansiune. Cel mai recent magazin a fost deschis la Alba Iulia pe data de 5 noiembrie 2020. Următorul supermarket Lidl îl va deschide în Covasna, pe data de 26 noiembrie 2020. Lidl a început demersurile pentru obținerea documentației urbanistice în vederea construirii unui supermarket. Magazinul va fi amplasat la ieșirea din oraș spre București, în apropierea parcului nou.

„Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial. Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl. Angajații noștri se dedică în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Suntem în permanență atenți la dorințele și feedback-ul clienților noștri. De exemplu, de aceea, este important să avem la raft o proporție cât mai mare de produse locale.

Suntem conștienți de răspunderea pe care o avem față de angajații și partenerii noștri, dar și față de mediu și de societate. Din 2011 suntem o prezență de succes în România ca un angajator dinamic și de încredere. Ca parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, ne numărăm printre companiile de top în domeniul comerțului cu amănuntul de produse alimentare din Europa – și chiar mai departe. „

Citește și: Reabilitarea stadionului din Harsova – infrastructura sportiva moderna

Distribuie: