Temperaturi negative în weekend la Hârșova

temperaturi de primavara la harsova in weekendul 4-6 decembrie 2020

Temperaturi negative in weekend la Harsova. În toate zonele de munte va ninge și va viscoli zăpada. Informare meteorologică transmisă de ANM. Fenomene vizate: ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului.

temperaturi negative la harsova

Temperaturi negative in weekend la Harsova – se strică vremea în toată țara.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului.
Interval de valabilitate: 20 noiembrie, ora 12:00 – 21 noiembrie, ora 17:00

În intervalul menționat aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile nord-vestice, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp. 

În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpații Meridionali.
Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în Transilvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, în general, cu viteze de 40…50 km/h. Iiar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea.

Notă: La finalul săptămânii vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.


În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

sursă: ANM

Dacă vrei să afli mai multe informații despre Stația Meteorologică de la Hârșova, citește: Vremea in Harsova prognoza 7 zile

Distribuie: