Iulian Tudorache Primarul din Crucea face curățenie în comună

iulian tudorache primar comuna crucea

Iulian Tudorache primarul din Crucea incepe curatenia in toate cele 6 localitati din comună: Crucea, Gălbiori, Băltagești, Stupina, Crișan, Șiriu. Edilul anunță că speră ca localnicii să fie parteneri în această acțiune, și să nu fie necesară aplicarea de amenzi. Scopul final, fiind acela de a transforma comuna Crucea într-un etalon al frumuseții și curățeniei.

Iulian Tudorache Primarul din Crucea a făcut anunțul cu puțin timp în urmă:

„S-a terminat amplasarea celor 95 stații de gunoi pe satele comunei Crucea, după cum urmează :

  • Siriu de la 1 la 17
  • Crisan de la 18 la 35
  • Stupina de la 36 la 56
  • Galbiori de la 57 la 70
  • Baltagesti de la 71 la 90
  • Crucea de la 91 la 95
Iulian Tudorache Primarul din Crucea

Au fost numerotate astfel încât atunci când veți reclama neridicarea gunoiului de catre firma de salubrizare sa putem menționa foarte clar ce container nu a fost golit. Totodată se lucrează la un regulament de colectare a deșeurilor ce va implica pentru anul viitor colectarea selectiva ( în primul an pentru Crucea, urmând ca anii următori sa implementam la nivelul întregii comune).

Ne-am apucat sa curatam de gunoaie în prima instanță localitatea Crucea, vom ajunge peste tot, vom curăța, vom și spăla carosabilul care pana acum era ocupat de gunoaie, vom monta plăcute avertizoare și totodată vom amenda orice persoana ce va mai arunca gunoiul în alta parte decât la stațiile de gunoi sau nu-l vor preda către firma de salubrizare.

Primarul anunță amenzi de 3.000 de lei

Amenda va fi de 3000 de lei la prima abatere iar mijloacele de proba vor fi de la simple poze pana la constatare directa a personalului primăriei. Îmi doresc sa nu fim puși în situația de a da amenzi și totodată îmi doresc sa fim parteneri cu toții în treaba asta în scopul final acela de a transforma comuna Crucea intr-un etalon de frumusețe și de curățeniei.

E drum lung dar dacă îl parcurgem împreună trebuie sa ajungem la destinație !!!

Sănătate tuturor !!! „

Primarul din Crucea, a candidat din partea PNL și a câștigat alegerile cu 84,24%.

TUDORACHE IULIANPARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL1.01684,24%
DRĂGAN DORELPARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT1088,95 %
BUBUIOC IULIANPARTIDUL PRO ROMÂNIA826,79 %
Sursă: https://prezenta.roaep.ro/
Distribuie: