Spitalul Orășenesc Hârșova are număr de telefon nou la Camera de Gardă

spitalul orasenesc harsova - mesaj 1 decembrie

Spitalul Orasenesc Harsova are numar de telefon nou la Camera de Gardă, disponibil 24/7. Numarul de telefon de contact este disponibil non-stop: +40 (741) 620 275.

Cadrele medicale, care au lucrat pe 1 decembrie, au transmis un mesaj pe pagina de socializare a instituției, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Spitalul Orasenesc Harsova are numar de telefon nou la Camera de Garda  / Urgente
sursă foto: Spitalul Orășenesc Hârșova

Cu prilejul Zilei Naționale a României dorim poporului român cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes! La mulți ani, România!

Spitalul Orasenesc Harsova – Jud Constanta
sursă foto: Spitalul Orășenesc Hârșova

Informații Spitalul Orășenesc Hârșova:

Spitalul Orasenesc Harsova – Jud Constanta:Adresa: Strada Vadului nr 76, Harsova, jud. Constanta, RomaniaOrar vizite: Luni – Vineri, 08 00 – 17 00

Spitalul Orasenesc Harsova are numar nou la Camera de Gardă

Tel. 0241 870 208 Tel. 0241 870 554

Camera de Gardă: +40 (741) 620 275.

Email: secretariat@spitalharsova.ro

Structura organizatorică a spitalului a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii la 07.01.2016, prin adresa nr. XI/A74117.81560/ACP/79 şi cuprinde structurarea pe compartimente conform site-ului institutiei:

CompartimentNumar Paturi
Medicina interna15
Obstetrica ginecologie10
din care Neonatologie
Neurologie10
Chirurgie generala10
Pediatrie15
ATI4
TOTAL64
Insotitori5
Spitalizare de zi22

De asemenea, spitalul mai are în componenţă: Farmacie, Bloc operator, Sterilizare, Unitate de Transfuzii Sanguine (UTS), Laborator pentru analize medicale, Laborator de radiologie şi imagistică medicală, Dispensar TBC, Compartiment de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale (CPIAAM).

Ambulatoriul integrat al spitalului are cabinete în specialităţile: Chirurgie generală, Ortopedie-traumatologie, Medicină internă, Cardiologie, Obstetrică-ginecologie, Pediatrie, ORL, Urologie, Neurologie, Oftalmologie.
Asistenţa medicală de urgenţă este asigurată prin Camera de gardă având două linii de gardă, una permanentă în specialităţi medicale şi una la domiciliu în specialităţi medico-chirurgicale.

Spitalul Orășenesc Hârșova se află în prezent în proces de acreditare de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate.

sursă: https://spitalharsova.ro/

Distribuie: