Rezultate sondaj februarie 2012

Rezultate sondaj februarie 2012

Rezultate sondaj februarie 2012 .Sondajul s-a incheiat.

Am primit foarte multe critici dar si destule laude.

In Harsova nu avem presa si nu avem societate civila.

Nimeni nu ia initiativa, iar atunci cand cineva o ia, se pleaca de la o premisa ca totul este o farsa, haideti sa criticam constructiv.

Se fac foarte multe sondaje, dar pe mine niciun institut de sondare nu m-a intrebat de optiunea mea politica.

Rezultate sondaj februarie 2012.

Toata lumea s-a intrebat cine a comandat sondajul.

Au fost cateva voci care au sustinut o teorie a conspiratiei prin care sondajul era manipulat de unul din candidati.

Eu as trage urmatoarele concluzii:

  • Candidatul cu pozitia 1 cu siguranta are mult mai putine procente in realitate, dar probabil o parte mai insemnata din votantii lui au acces la internet si este sustinut de generatia tanara.
  • Candidatii de pe pozitia a 2-a si a 3-a sunt si cei care au cea mai mare notorietate. Sunt singurii care au detinut functia de primar. Au sustinerea unor partide mari. Si au obtinut destul de multe voturi desi prezenta lor pe internet este destul de scazuta.
  • Candidatii de pe pozitia a 4-a si a 5-a au sansele lor. Si vor fi foarte importanti in momentul in care se va forma o coalitie post-electorala.
  • Se pare ca la Harsova protocolul USL nu a fost semnat de catre PSD, PNL si PC deci voturile vor fi destul de fragmentate.
  • Primarul se alege dintr-un singur tur de scrutin, o noutate in politica romaneasca, putem avea foarte multe surpize sau din contra rezultate asemanatoare cu cele de acum 4 ani.

Se vor mai face inca doua sondaje, unul in luna aprilie si unul in luna mai. 

Candidatii independenti, sau reprezentatii partidelor politice care au de facut observatii sau completari ne pot contacta la adresa de e-mail harsova@harsova.ro.

Deasemenea cei care doresc sa isi prezinte programul politic ne pot contacta la aceiasi adresa.

Distribuie: