Accident mortal la Harsova 20 septembrie

Accident mortal la Harsova 20 septembrie 2020. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A (E60) Constanţa – Hârşova circulația a fost întreruptă.

Actualizare: În cursul acestei seri am intrat în posesia unei înregistrări de la locul accidentului. În clipul video apar victimele încarcerate și echipele smurd încercând să acorde primul ajutor. Însă din respect pentru familiile victimelor am decis să nu publicăm această înregistrare.

Accident mortal la Harsova 20 septembrie
Sursă: Cuget Liber

Vă informăm că în data de 20.09.2020 ora 15:38 am fost solicitaţi prin sistemul unic de urgenta 112, pentru un accident rutier produs pe DN2A, la intersecţia cu DC67 (spre Ghindăreşti) din care ar fi rezultat 4 victime. S-a alertat şi direcţionat către locul accidentului : – Elicopter 349 – 1 echipaj tip B2 de la SAJ- 1 echipaj PA de la SMURD – ulterior s-a trimis la sprijin un echipaj TIM C1 de la SMURD Constanţa. La locul accidentului, au fost găsite 4 victime: – O victimă de sex feminin, 26 ani, încarcerată, politraumatizată, transportată de EC349 la UPU SCJU Constanţa ;

 – O victimă de sex masculin, 26 ani, încarcerat, decedat, leziuni incompatibile cu viaţa;

– O victimă de sex masculin, 52 ani, încarcerat, decedat, leziuni incompatibile cu viaţa

 – O victimă de sex feminin, 54 ani, decedată, leziuni incompatibile cu viaţa.

sursă: Cuget Liber

Accident mortal la Harsova 20 septembrie 2020.

Alte articole pe aceeași temă:

Accident rutier Harsova – Ciobanu

Accident rutier Harsova pe DN2A

Accident cu doua victime la Hanul Morii

Distribuie: