Circula fara permis in Harsova

Barbat din Harsova arestat

Circula fara permis in Harsova.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gropilor din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Circula fara permis in Harsova
foto cu rol demonstrativ sursă Poliția Română

Un alt caz s-a petrecut pe 21 septembrie – Circula fara permis in Harsova, era băut și furase cheile mașinii de acasă.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul ar fi sustras cheile autoturismului din locuința sa, fără știrea părinților, iar apoi s-ar fi urcat la volan și ar fi condus pe raza orașului Hârșova.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. (Acțiune desfășurată de polițiștii constănțeni)

Citește și: Accident la intrarea in Harsova dinspre Constanta

Contactează Poliția Hârșova: https://ct.politiaromana.ro/ro/ipj-constanta/politii-municipale-si-orasenesti/politia-orasului-hirsova

Distribuie: