Consultatii gratuite pentru 600 de harsoveni

consultatii gratuite si analize medicale harsova
Consultatii gratuite pentru 600 de harsoveni

Proiect cu fonduri europene derulat în Hârsova, consultatii gratuite pentru 600 de harsoveni  pentru evaluarea starii generale de sanatate.  Trimitere catre specialist (daca este cazul), control/interpretare rezultate (daca este cazul) si 70 de seturi de analize medicale conform nevoilor medicale pentru 70 de membri ai grupului țintă.

Din cele 600 de persoane minim 35% vor fi de etnie romă. Grupul țintă este format din două categorii:

  • 465 adulți
  • 135 copii ( 25 de copii cu vârste preșcolare 3-6 ani; 60 de copii cu vârstă școală primară clasele 1-4; 50 de copii cu vârstă școală gimnazială clasele 5-8;

Aceste servicii medicale sunt aferente proiectului “ADMIS – măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hârșova”.

Despre proiect

Proiectul ADMIS – Măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hârșova, județul Constanța este implementat de Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT), împreună cu partenerii săi, Primăria din Hârșova, Școala Gimnazială nr. 1 din Hârșova, Grădinița cu program prelungit ”Tic Pitic” din Hârșova și Asociația BRAHMA, cu un buget total de 23.256.837,99 de lei, din care 19.768.312,29 lei reprezintă contribuția financiară a Uniunii Europene.

Anunț contractare directă servicii medicale. Consultatii gratuite pentru 600 de harsoveni.

Alianța Pentru Lupta Împotriva Alcoolismului Și Toxicomanilor (ALIAT), cauta un furnizor pentru serviciile medicale .

Data limita depunere oferta: Ofertele se vor depune pe mail la adresa achizitii@aliatong.ro pana la data de 30.10.2020 ora 12:00.

Valoare estimata: 102000 RON

Descriere contract Consultatii gratuite pentru 600 de harsoveni:

Servicii medicale constand in 600 consultatii pentru evaluarea starii generale de sanatate, trimitere catre specialist (daca e cazul), control/interpretare rezultate (daca e cazul) si 70 de seturi de analize medicale conform nevoilor medicale pentru 70 de membri ai grupului tinta.

Locul de desfasurare: Orasul Harsova, jud. Constanta

Tip anunt: Cumparari directe

Tip contract: Servicii

Conditii referitoare la contract:

Plata catre furnizor, pentru serviciile medicale, se va face prin virament bancar, pe baza facturii fiscale emise de catre furnizor in termen de 180 de zile. Furnizorul va emite factura fiscala numai dupa finalizarea serviciilor si receptia acestora de catre Achizitor. Vor face obiectul receptiei si platii numai serviciile efectiv prestate. Factura se va intocmi tinand cont de numarul de persoane si de pretul unitar/persoana.

Despre ALIAT

Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor (ALIAT) este o asociație non-guvernamentală, non-profit, înființată în anul 1993 de specialiști în sănătate mintală, si care activează în domeniul prevenirii si tratamentului abuzului și dependenței de alcool și droguri.

sursă: https://www.licitatiapublica.ro/

Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor

citește: Lucrarile avanseaza iar Scoala Veche devine Muzeu Regional

Distribuie: