Harsovean condamnat pentru detinere de droguri

jandarmerie harsova

Harsovean condamnat pentru detinere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, la 8 luni de închisoare cu suspendare. Barbatul a fost condamnat de instanță să presteze muncă în folosul comunității în cadrul Primăriei Hârșova.

Potrivit Replica, bărbatul a fost legitimat de Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța în zona clubului Goblin din Constanța, pe data de19.10.2019. La controlul corporal a fost găsită o punguță din plastic transparent. În interior se aflau două jumătăți de comprimat de culoare violet, iar pe una din fețe avea un logo cu un fluture. Bărbatul ar fi declarat verbal că sunt comprimate Ecstasy și că le-a cumpărat dintr-un club din Vama Veche.

Harsovean condamnat pentru detinere de droguri

Harsovean condamnat pentru detinere de droguri pe data de 11.11.2020

Decizia Tribunalul Constanța nu este definitvă:

Condamnă pe inculpatul V. M. D. , la o pedeapsă de 8 luni ( opt luni ) închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu. Dispune amânarea aplicării pedepsei de 8 luni închisoare aplicată inculpatului. Condamnarea a fost făcută fără acord de recunoaștere.

Stabileşte termen de supraveghere de 2 ani , care se calculează de la data rămânerii definitive a hotărârii. În baza art. 85 al.1 c.pen; Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: 

  • a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanţa la datele fixate de acesta;
  • b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
  • c) să anunţe , în prealabil , schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile precum şi întoarcerea;
  • d) să comunice schimbarea locului de muncă,
  • e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul asupra mijloacelor sale de existenţă.

 Impune inculpatului să execute următoarele obligaţii:

  • să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 30 de zile,afară de cazul în care , din cauza stării de sănătate , nu poate presta această muncă ;
  • să nu părăsească teritoriul României , fără acordul instanţei.

În baza art.404 al.3 c.pr.pen Munca neremunerată în folosul comunităţii se execută în cadrul Primăriei Hârşova sau Consiliului Local Hârşova, iar numărul zilnic de ore se stabileşte prin legea de executare a pedepselor. Stabileşte ca organ de supraveghere Serviciul de Probaţiune Constanţa căruia i se comunică datele stabilite de instanţă conform dispoziţiilor legale.

Dispune confiscarea cantităţii de 1,0 grame pulbere care conține ca substanță activă MDMA, rămasă din proba în litigiu după efectuarea analizelor de laborator a fost ambalată și sigilată cu sigiliul tip MAI cu nr…., predată organului de poliție și depusă la camera de corpuri delicte din cadrul IPJ Constanța, conform dovezii seria CT nr…. din data de 06.05.2020. În baza art. 274 al.1 c.pr.pen;

Obligă pe inculpat la plata sumei de 1.500 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat din care suma de 1.000 lei cheltuieli din timpul urmării penale. Împotriva deciziei se poate face apel.

Alte știri: Harsovean urmarit international extradat din Spania

Distribuie: