Ședința Consiliului Local Hârșova din 25.11.2020

viorel ionescu doreste inlocuirea viceprimarului

Sedinta Consiliului Local Harsova 25.11.2020. Proiectele primarului Viorel Ionescu au fost dezbătute în ședința de astăzi.

Ședința Consiliului Local Hârșova s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură. Ședința a fost reprogramată astăzi, după ce în data de 19.11.2020 ședința nu s-a ținut din lipsă de cvorum.

Sedinta Consiliului Local Harsova 25.11.2020

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de investiții propuse de primarul Viorel Ionescu.

Toate proiectele inițiate de edil au fost votate de Consiliul Local.

Proiectul “Bază Sportivă finanțat” de CNI. (Mai multe informații despre proiect. Proiect Baza sportiva la Harsova. )

Proiectul “Bazin de înot didactic” finanțat de CNI. (Mai multe informații despre proiect. Viorel Ionescu propune un nou proiect : Bazin de înot la Hârșova )

Proiectul “tablete pentru elevi și echipamente IT pentru școli“ finanțat din fonduri europene (Mai multe informații despre proiect.Primarul din Harsova propune investitii din fonduri europene pentru educatie )

Sedinta Consiliului Local Harsova 25.11.2020 investitie tablete fonduri europene

Proiectul “măști gratuite pentru elevi și cadre didactice” finanțat din fonduri europene și de la bugetul de stat. (Mai multe detalii despre proiect: Viorel Ionescu propune un proiect pentru revenirea copiilor in siguranta in scoli si gradinite)

masti medicale

Proiectul “reconversie profesională și sprijin pentru deschidere îneprinderi agricole“ finanțat din fonduri europene. 150 de persoane din zona Harsova vor beneficia de reconversie profesională

proiect fonduri europene primaria harsova sedintqa consiliu local 25.11.2020

Primarul convocase inițial Consiliul Local în ședință pe 19.11.2020. Lipsa de cvorum pentru sedinta Consiliului Local

Sens giratoriu la intrarea în Hârșova.

Sens giratoriu la intrarea in Harsova pentru reducerea accidentelor. Primăria Hârșova a solictat sprijinul DRDP Constanța pentru înființarea unui sens giratoriu. Sensul giratoriu va fi amplasat la intersecția drumurilor DN2A (E60) și DN22A km 86+200. Obiectivul este reducerea accidentelor în zonă. De-a lungul timpului, în această intersecție au avut loc foarte multe accidente, provocate de șoferii, care nu acordau prioritate, autovehiculelor ce se deplasau pe DN2a (E60).

Sens giratoriu la intrarea in Harsova

Sens giratoriu la intrarea proiect aprobat de CL Harsova in Harsova
Distribuie: