Agentia Loto din Harsova închisă temporar

agentie loto harsova

Agentia Loto din Harsova inchisa temporar, a anunțat Loteria Română.

  • Agentiile loto din localitatile aflate in scenariul rosu sunt inchise temporar*
  • Agentiile loto din localitatile care nu se afla in scenariul rosu sunt deschise si au program normal de functionare
  • Tragerile loto se desfasoara in continuare in zilele de joi si duminica
Agentia Loto din Harsova inchisa temporar

Agentia Loto din Harsova inchisa temporar

*Potrivit Hotararilor care au fost luate de catre Comitetele pentru Situatii de Urgenta in cazul localitatilor in care numarul de infectari cu SARS-Cov-2 depaseste 3 la mia de locuitori, prin care s-a dispus interzicerea activitatii cu publicul a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc, in conformitate cu prevederile HG Nr. 967 / 2020, Anexa 3, art. 10, pct. 2., toate agentiile loto din respectivele localitati sunt inchise.

Lista agentiilor loto inchise temporar din fiecare judet, inclusiv Municipiul Bucuresti, este actulizata zilnic si poate fi consultata mai jos, accesand urmatorul link:

https://www.loto.ro/images/upload//2020/agentii%20suspendate.pdf

Care sunt prevederile HG nr. 697/2020 ?

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori;

Coronavirus Harsova – Evolutie cazuri confirmate

Distribuie: