Tir rasturnat intre Harsova si Saraiu

tir rasturnat intre harsova si saraiu foto DRDP Constanta

Tir rasturnat intre Harsova si Saraiu. Accidentul rutier s-a produs miercuri 18 noiembrie în jurul orei 17:40. Conducătorul vehiculului a suferit leziuni ușoare

La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare si un echipaj SMURD din Cadrul ISU Dobrogea – Staţia de pompieri Hârşova.

tir rasturnat intre harsova si saraiu  pe DN 22A - foto DRDP Constanta

Tir rasturnat intre Harsova si Saraiu

Alertă emisă de INFOTRAFIC la Data18 Noiembrie 2020 Ora19:35

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN22A, la kilometrul 80, între localitățile constănțene Hârșova și Saraiu, un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, conducătorul vehiculului a suferit leziuni ușoare. Traficul auto se desfășoară îngreunat.”

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a informat a anunțat că între timp circulația a revenit la normal.

„Atenție! Circulație blocată între Hârşova şi Saraiu!În această seară, din cauza unui accident în care a fost implicat un camion încărcat cu cereale, circulația rutieră pe drumul național DN 22A, km 80, între localitățile Hârșova și Saraiu, este blocată.După efectuarea investigațiilor la fața locului, de către Poliția Rutieră, drumarii de la S.D.N. Constanța vor acționa pentru degajarea carosabilului și reluarea circulației.”

 actualizare: Circulația a revenit la normal.

https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/judetul-constanta-circulatia-pe-dn22a-se-desfasoara-ingreunat-din-cauza-unui-accident-rutier

Citește și: Harsova: Pieton accidentat pe soseaua nationala

Distribuie: