Un bărbat din Gârliciu a decedat în urma unui grav accident de circulație

accident Ciucurova - Popasul Izvorul Cerbului. DN22A

Un barbat din Garliciu a decedat în urma unui grav accident de circulație produs astăzi 27 noiembrie pe DN 22A. Accidentul s-a produs pe DN22A între localitățile Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului, din judeţul Tulcea. Un autoturism marca BMW a intrat în coliziune cu un copac, iar în urma impactului bărbatul aflat pe scaunul din dreapta şi-a pierdut viaţa. 

Un barbat din Garliciu a decedat
foto: ISU Tulcea

Potrivit ISU Delta Tulcea, în jurul orei 09.40, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, pe DN 22A între localitatățile Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului., unde s-a produs un accident rutier.

Un barbat din Garliciu a decedat într-un tragic accident produs pe 27.11.2020

Atât bărbatul care a deceadat, în vârstă de 35 de ani, cât și șoferul, în vârstă de 50 de ani, sunt din localitatea Gârliciu. Echipajul sosit la fața locului face parte din Stația de pompieri Babadag și este format din 8 pomperi. Angajații ISU s-au deplasat cu o autospecială de stingere și modulul de descarcerare. La locul accidentului s-au deplasat alte două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. La sosirea echipajelor, bărbatul aflat pe scaunul din dreapta era încarcerat și prezenta leziuni incompatibile cu viața.

  Conducatorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

Nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

IPJ Tulcea continuă cercetările

„Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 50 de ani, din județul Constanta în timp ce conducea un auto pe DN22 A ( Topolog-Ciucurova) a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului“, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea potrivit Radio Constanta

Alte știri: Accident la intrarea in Harsova dinspre Constanta

Distribuie: