Hârșova are un nou viceprimar

Harsova are un nou viceprimar - Stan Dumitra

Harsova are un nou viceprimar, în persoana domanei Dumitra Stan. PNL a reușit să obțină majoritate cu sprijinul consilierului local Marian Paștea.

Harsova are un nou viceprimar: Dumitra Stan

Harsova are un nou viceprimar Dumitra Stan
Depunere jurământ Dumitra Stan (Sursă foto: Primăria Hârșova)

Din primele informații, se pare că 7 consilieri locali au părăsit sala în timpul ședinței.

Marian Paștea a fost exclus din PSD Hârșova însă poate vota în continuare până la emiterea ordinului prefectului. Prefectul trebuie să constate pierderea calității de consilier local, ca urmare a pierderii calității de membru PSD.

Motivele pentru care a fost exclus din partid Marian Paștea, ne-au fost comunicate de Viorel Bulancea, preșdintele PSD Hârșova:

„Nu a respectat disciplina de partid, aducand grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Nu s-a implicat deloc in campania electorala pentru alegerile parlamentare si nici macar nu a platit cotizatia pentru sediul PSD.

Domnul Pastea Marian nu a raspuns la nici o invitatie in cadrul partidului PSD de la alegerea viceprimarului!”

Primarul Viorel Ionescu a anunțat încă din din 2 noiembrie 2020, că își dorește ca viceprimar tot pe domna Dumitra Stan.

„Așa cum este și firesc, pentru că Hârșova a ales continuitate, PNL-ul va avea o propunere pentru funcția de viceprimar, tot în persoana doamnei Stan Dumitra, o persoană în care am încredere și alături de care am făcut echipă și în mandatul trecut.

Cred, în continuare, că Hârșova are nevoie de liniște și de o echipă care să asigure continuitate. Este posibilă, însă, și constituirea unei majorități care să impună un viceprimar al opoziției, dar care nu va avea atribuții și care va încasa o indemnizație degeaba, doar pentru a fi împotriva primarului.”

Distribuie: