Klauss Iohannis anunta deschiderea pietelor

piata agroalimentara din Harsova legume si fructe

Klauss Iohannis anunta deschiderea pietelor. Președintele a declarat că se va lua această decizie, ca urmare a scăderii numărului de persoane infectate, cu virusul covid-19, la nivel național. Declarația președintelui a fost dată cu ocazie deschiderii, Tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Klauss Iohanis anunta deschiderea pietelor

Klauss Iohannis anunta deschiderea pietelor

„Daţi-mi voie să trec foarte scurt şi la tema numărul 1 din spaţiul public –pandemia. Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ. Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puţin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa. Această scădere nu e o întâmplare, o înşurubare la date, ci este o realitate, facem parte din ţările europene unde se înregistrează o scădere.

După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă”, a afirmat Klaus Iohannis, președinte României.

Piețele au fost închise în data de 9 noiembrie 2020 în urma unei analize făcute la nivel guvernamental. Autoritățile locale au încercat să caute soluții pentru a organiza piețe în aer liber. La Hârșova, Primăria a amenajat tarabe în spatele pieței. Citește și: Primaria Harsova amenajeaza tarabe in spatele pietei

Distribuie: