Primaria Harsova revine la programul normal de lucru cu publicul

primaria harsova iarna

Primaria Harsova revine la programul normal de lucru cu publicul, începând de miercuri 9 decembrie, a anunțat instituția cu puțin timp în urmă. Vă reamintim că Primăria Hârșova a suspendat temporar activitatea cu publicul pentru dezinfecție. Ca urmare a, confirmării cu virusul covid-19, a unor angajați din cadru instituției . În această perioadă o parte din angajați au lucrat online, în regim “telemuncă”. 

primaria harsova revine la program normal

Primaria Harsova revine la programul normal:

„Dragi hârșoveni,

Vă anunțăm faptul că Primăria Orașului Hârșova își reia programul normal de lucru, cu respectarea condițiilor speciale de distanțare socială și de securitate sanitară, în conformitate cu prevederile documentelor legislative speciale instituite în România pentru combaterea riscului de infecție cu Coronavirus SARS-CoV-2, începând de mâine, 9 decembrie 2020, conform orarului de funcționare stabilit:

  • Luni – Joi: 08:00 – 16:30
  • Vineri: 08:00 – 14:00

Totodată, vă recomandăm utilizarea site-ului www.primaria-harsova.ro pentru rezolvarea situațiilor într-un termen mult mai scurt, având posibilitatea să:

Vă rugăm să respectați măsurile de protecție sanitară și distanțarea socială, pentru ca împreună să reușim să depășim această situație!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate !”

Primarul a anunțat că tot personalul instituției va fi testat pentru virusul covid-19, după ce doi angajați au fost depistați pozitiv. Vezi Anunțul făcut de primarul Viorel Ionescu în 15 noiembrie: 2 cazuri COVID-19 la Primaria Harsova

Vezi evoluția situației de la începutul pandemiei în Hârșova. La următorul link: Coronavirus Harsova – Evolutie cazuri confirmate

Distribuie: