Medic ortoped cu experință la Spitalul din Hârșova

dr petru manda medic ortoped harsova

Spitalul din Harsova: Medic ortoped nou pentru unitatea medicală, anunță managerul spitalului. Doctorul Petru Manda vorbește la superlativ despre colectivul întânit la Spitalul din Hârșova. Programul de lucru al domnului doctor este de luni până vineri, 09:00 – 16:00.

Medicul Petru Manda are o vastă experiență și a activat la mai multe unități medicale în cariera profesională. A urmat Liceul C.A. Rosetti în perioada 1980 – 1984 profil biochimist. Și a absolvit Universitaea Ovidius din Constanta, Facultatea de Medicină. (1990 – 1996)

  • În perioada 1996 – 2003 a activat ca Medic ortoped-asistent universitar Facultatea de Medicina, în cadrul Spitalului Județean Constanța.
  • Pentru o perioadă de 3 ani și jumătate a activat în cadrul Spitalului din Agigea unde a fost și Șef de Secție. – Medic specialist ortoped -sef sectie (ian. 2003 – iun. 2006)
  • A acumulat o vastă experiență ca Medic primar ortoped în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean Ilfov.
  • În prezent Doctorul Petru Manda activează și în cadrul OCH Constanța (Ovidiu Clinical Hospital Constanța)

Specialitati: ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE, grad: Primar, drept de practica: Drept de liberă practică

Medicul Petru Manda vorbește la superaltiv despre colectivul găsit la Spitalul din Hârșova:

„Dar incredibila a fost reapropierea imediata de cei necunoscuti mie, pacienti, rude ale acestora ori oameni necunoscuti de pe strada ori de la malul marii cunoscuti intamplator. Multumesc din inima colegului Nicky Ciufu, chirurg de mare exceptie din OCH Ovidius pentru sansa oferita initial.

Descoperirea insa dumnezeiasca cu adevarat a fost insa in orasul Harsova a unui loc divin ca imprejurimi si oameni, a unui mare manager Zidaru ce si-a luat numele in serios cu adevarat, a unui Primar de maxima intelegere si umanitate in persoana actualui edil. Nu in ultimul rând am fost maxim atins de colegii de spital, a unui colectiv incredibil de devotat unul altuia dar mai ales Omului Suferind, oricine ar fi acesta. Femeia om infirmiera numita, Omul careia ii spunem asistenta sau doctorita, barbatul om de la poarta ori colegul om din curte pâna la omul coleg numit medic sau manager, personal oameni ca noi toti din administratie ori bucatarie sau spalatorie.

Toate aceste minuni insa au fost mijlocite de un singur mare Om, iubirea totală intalnita in mod miraculos acum 20 de ani si divin sunt sigur regasita si la fel de arzatoare, Elena M. A increderii ei si mai ales a rabdarii ingeresti.

A doctorului radiolog Gavrilă, om mai intai de mare sensibilitate , radiologul de exceptie al Spitalului Orasenesc Harsova, al carui cetetean am devenit prin adoptie dar in care doresc din toata inima sa raman si sa ajut pe cei aflati in orice suferinta.

Si tuturor celor de mai sus, tuturor pacientilor ce imi acorda increderea incredintandu-mi sanatatea lor mai ales, bunul cel mai de pret al oricui, de mii de ori le multumesc .

Nu in ultimul rând le multumesc colegilor medici, toti mari oameni la randul lor in primul rand, al caror director medical vremelnic am devenit si sper din inima ca in scurtul timp si de folos, le multumesc de increderea si rabdarea cu care impreuna vom face serviciul nostru medical mult mai bun, modesta contributie la corpul social enorm care alcatuieste sufletul oricarui oras, in special a inimii oras Harsova.” A transmis medicul pe pagina sa de socializare.

Contactat de Hârșova Carsium, primarul Viorel Ionescu a precizat care sunt prioritățile sale:

Doresc să îi mulțumesc domnului doctor Petru Manda că a acceptat să se alăture efectivului de medici al Spitalului Orășenesc Hârșova și îi asigur pe cetățeni că, împreună cu domnul Manager Bogdan Andrei Zidaru vom face, în continuare, eforturi să atragem cât mai mulți medici și în celelalte specializări. Am dotat spitalul cu echipamente medicale moderne de peste un milion de euro și reabilităm clădirea veche și neconformă a spitalului pentru a crea condițiile unui act medical de calitate, de care să beneficieze toți hârșovenii și nu numai. Pentru mine educația și sănătatea sunt prioritare și voi căuta permanent soluții pentru a le sprijini și îmbunătăți.

Managerul spitalului anunță că Spitalul din Harsova are un Medic ortoped nou

Spitalul din Harsova: Medic ortoped nou

Astăzi vi-l prezentăm pe noul nostru coleg, dr. Petru Manda, medic primar ortopedie-traumatologie, activează în ambulatoriul integrat și va susține linia de gardă a spitalului. Programul de lucru al dlui dr. este de luni până vineri, 09:00 – 16:00. Mulțumim dlui primar Viorel Ionescu pentru efortul său susținut în aducerea medicilor de diferite specialități.

Cu considerație,manager Andrei Bogdan Zidaru

Citește și: Spitalul Orășenesc Hârșova are număr de telefon nou la Camera de Gardă

Distribuie: