Accident grav la Harsova 27 ianuarie 2021

accident harsova

Accident grav la Harsova in data de 27 ianuarie 2021. Un accident grav de circulație a avut loc, în jurul orei 13:00, la intrarea în localitatea Hârșova, din județul Constanța.

Accident grav la Harsova
sursă foto: Replica

Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Printre victime se află și un copil în vârstă de doi ani.

Copilul se află în comă și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Hârșova cu o mașină particulară. Minorul urmează să fie transferat la Spitalul Județean Constanța, urmează să fie preluat de un echipaj Saj B2 care se va întâlni pe drum cu Smurd C.

Mama copilului a suferit un traumatism la umăr și a fost transportată tot la Spitalul din Hârșova cu o mașină particulară. Un bărbat a suferit traumatism cranio – cerebral și un traumatism toracic, în timp ce un alt bărbat s-a ales cu un traumatism cranio – cerebral. Ambii bărbați sunt conștienți și au fost transportați la spitalul din Hârșova.

Accident grav la Harsova

sursă foto: Replica

Avertizarea meteo emisă de A.N.M. vizează județele Constanța și Tulcea. Codul portocaliu este valabil în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 27 ianuarie, ora 21:00.

Vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70 – 80 km/h. Va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Vă recomandăm să circulați cu atenție și prudență. Și să aveți autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă.

Informați-vă înainte de a pleca la drum cu privire la condițiile de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați!

sursă: Replica

Distribuie: