Bărbat prins conducând fără permis în Hârșova

tanar din harsova amendat cu 2.000 de lei pentru nerespectarea carantinei

Barbat prins conducand fara permis in Harsova.

Barbat prins conducand fara permis in Harsova

La data de 4 februarie 2021 , polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat care conducea un autoturism. Bărbatul în vârstă de 34 de ani se deplasa pe Str. Traian din Hârșova în jurul orei 23:50. ,

Barbat prins conducand fara permis

În urma controlului s-a constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest. Cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: Circula fara permis in Harsova

Acțiune comună desfășurată în Hârșova pe 2 februarie

sursă foto: DSVSA CONSTANŢA

De această dată, acțiunea a fost desfășurată de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigre a Criminalității Economice împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. și O.P.C. Constanța. Autoritățile au efectuat controale la 11 puncte de lucru ale unor societăți comerciale din orașul Hârșova în data de 2 februarie.

În urma activităților, au fost aplicate, de către polițiști și D.S.V.S.A., 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.000 de lei.

  • 3 la O.U.G. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale,
  • 2 la Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe
  • 2 pentru nerespectarea prevederilor H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Distribuie: