Primarul Anica Tufa face ordine in comuna Garliciu

Anica Tufa - Primar Garliciu

Primarul Anica Tufa face ordine în Comuna Gârliciu.

În cursul zilei de ieri primarul Anica Tufă a publicat un mesaj prin care avertizează locuitorii comunei racordati ilegal la sistemul de canalizare să se debranșeze în 48 de ore.

Sursă foto: Tufă Anica

„ANUNȚ IMPORTANT!!!! IN URMA VERIFICĂRILOR AM CONSTATAT CĂ UN NUMĂR DE 10 GOSPODĂRII SUNT RACORDATE ILEGAL LA SISTEMUL DE CANALIZARE. DEOARECE PROIECTUL ESTE ÎN DERULARE ȘI NU FINALIZAT, AVEȚI OBLIGAȚIA CA ÎN 48 ORE SĂ VĂ DEBRANȘAȚI, ÎN CAZ CONTRAR VEȚI SUPORTA RIGORILE LEGII.

PRIN DEVERSAREA DEJECȚIILOR ÎN COMUNITATE EXISTĂ PERICOLUL DE A PROVOCA O EPIDEMIE COMUNITARĂ ATÂTA TIMP CÂT NU FUNCȚIONEAZĂ SISTEMUL AȘA CUM ESTE PROIECTAT!

NU VĂ JUCAȚI CU LEGEA ȘI SĂNĂTATEA OAMENILOR!!!!!!!”

Primarul Anica Tufa face ordine in comuna - canalizare Garliciu
Sursă foto: Tufă Anica

Primarul Anica Tufa face ordine în comună, s-a început și igienizarea cimitirului.

Totodată, primarul anunță că s-au început lucrările de igienizare a Cimitirului.

” Cei care doresc să elibereze căile de acces dintre morminte pot merge pentru a incarca păișul, hârtiile, pungile, lumânările, coroanele deteriorate depozitate haotic !

Pentru a putea stropi cu ierbicid la începutul primăverii este necesar să facem ,,bec” înainte. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, nu trebuie să așteptăm doar la ajutorul social!!!”

igienizare cimitir garliciu - curatenie
Sursă foto: Tufă Anica
igienizare Cimitir Garliciu primarul Tufa Anica face ordine in comuna
Sursă foto: Tufă Anica
igienizare cimitir Garliciu

Fără gunoaie în comuna mea

Anica Tufa primarul Comunei Garliciu a demarat o acțiune de strângere a gunoaielor din comună. Rând pe rând au fost curățate mai multe zone din comună, în cadrul campaniei începute pe 13 noiembrie citește mai multe: Tufa Anica primarul Comunei Gârliciu: Fără gunoaie în comuna mea

Distribuie: