Antreprenor din Harsova gest generos pentru elevi

Antreprenor din Harsova gest caritabil

Antreprenor din Harsova gest generos pentru elevi si scolile hârșovene. Felicitări domnului Rosu Vasile, manager al S.C. DIAL S.R.L. care a făcut un gest filantropic pentru copiii din unitățile de învățământ din Hârșova. Omul de afaceri a sponsorizat școlile cu echipamente în valoare de 180.000 de RON. Gestul este laudabil in primul rand pentru ca sponsorizarea este făcută pentru educație, care pe termen lung este cea mai bună investiție pentru comunitate.

Antreprenor din Harsova gest caritabil

Partener în această ațiune este și Asociația Arată că îți pasă Hârșova care se va implica în formarea cadrelor didactice în vederea optimei utilizări a echipamentelor respective.

Președintele asociației, doamna prof. Elena Manea a declarat pentru Hârșova Carsium:

ASOCIAȚIA ,,ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ – HÂRȘOVA” susține faptul că elevii trebuie să se simtă valorizaţi în spațiul școlar, astfel ei capătă încredere în ei, învață să comunice cu ceilalţi, au şansa de a învăţa în mod autentic şi profund, de a interioriza diverse experienţe de învăţare şi de a-şi clarifica propriile valori şi atitudini faţă de cunoaştere, şcoală, comunitate, societate.

Activitatea ASOCIAȚIEI ,,ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ – HÂRȘOVA” este susținută financiar în proporție de 97% de către S.C. Dial S.R.L, prin contracte de sponsorizare.

S.C. Dial S.R.L. a contribuit substanțial la derularea unor activități educaționale ale Clubului de dezbateri academice- Cotovu Debate Club, Clubului de lectură- Cititori în noapte, Clubului d cultura si civilizatie rusa prin asigurarea de consumabile, participări la competiții, sesiuni de formare, tabere tematice.

Asociatia “ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ – HÂRŞOVA” este persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, independenta, organizata potrivit OG nr. 26/2000.

Antreprenor din Harsova gest generos pentru elevii din școlile hârșovene.

În cadrul acestui parteneriat au fost furnizate 5 pachete interactive de tipul IQboard Evolution AiO UST 100″ Future Teaching – All in one distribuite după cum urmează:

  • 3 pachete pentru Liceul Teoretic Ioan Cotovu Hârșova
  • 2 pachete pentru Școala Gimnazială nr.1 Hârșova.

Pachetul cuprinde:

  • tablă interactivă
  • videoproiector
  • computer integrat
  • microfon
  • tastatură
  • mouse wireless
  • software în limba română. 

Echipamente moderne pentru scolile din Harsova. Cele 5 pachete contin următoarele echipamente: tablă interactivă, videoproiector, computer integrat, microfon, tastatură, mouse wireless inclusiv software în limba română. 

La eveniment a participat și inspectorul școlar general

Antreprenor din Harsova gest caritabil Rosu Vasile DIAL SRL

Întâlnirea de ieri a constituit un bun prilej de a discuta cu cei prezenți abordarea învățământului dual și în zona Hârșova deoarece există o consistentă disponibilitate a partenerilor, precum și resurse în această direcție. Sub această formă s-ar putea crea un mediu stimulativ pentru tinerii din comunitate, oferindu-se multiple posibilități de a-și utiliza propriul potențial în creionarea unui parcurs educativ solid, cu dublu beneficiu: personal și comunitar a afirmat Sorin Mihai, inspector școlar general.

Domnule Roșu, cu această ocazie, Hârșova Carsium, vă mulțumește pentru gesturile filantropice pe care le faceți în comunitatea hârșoveană.

Mai multe informații despre DIAL SRL: https://www.dialharsova.ro/

Distribuie: