Asociatia ARATA CA ITI PASA HARSOVA

asociatia arata ca iti pasa harsova noi sponsorizari

Asociatia ARATA CA ITI PASA din Hârșova anunță o nouă sponsorizare pentru cadrele didactice din localitate. Cu ajutorul a doi sponsori, au fost achizționate și distribuite 28 de tablete grafice.

Asociatia ARATA CA ITI PASA  Harsova

Asociatia ARATA CA ITI PASA din Hârșova:

„Suntem alături, din nou, de cadrele didactice!!!

De data aceasta, cu ajutorul a doi sponsori, au fost achiziționate și distribuite 28 de tablete grafice către Școala Dorobanțu(jud.Tulcea), Școala Gimnazială nr.1, Liceul Teoretic ”Ioan Cotovu” și Liceul Tehnologic „Carsium”. Total achiziție=12.118,43 lei.Mulțumim frumos sponsorilor!!! Device-ul e unul dedicat și cadrelor didactice, fiind simplu de activat, deoarece are un ecran multi-touch si vine cu un stilou.Aceasta tableta e foarte apreciata pentru rezultatele bune pe care le ofera, ea putand fi utilizata la desen, schite, scris de mana etc.„

O altă sponsorizare importantă a fost făcută la începutul lunii. Am scris mai pe larg în acest articol: Antreprenor din Harsova gest generos pentru elevi:

Președintele asociației, doamna prof. Elena Manea declara la acel moment pentru Hârșova Carsium despre gestul managerului S.C. Dial S.R.L.

ASOCIAȚIA ,,ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ – HÂRȘOVA” susține faptul că elevii trebuie să se simtă valorizaţi în spațiul școlar, astfel ei capătă încredere în ei, învață să comunice cu ceilalţi, au şansa de a învăţa în mod autentic şi profund, de a interioriza diverse experienţe de învăţare şi de a-şi clarifica propriile valori şi atitudini faţă de cunoaştere, şcoală, comunitate, societate.

Activitatea ASOCIAȚIEI ,,ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ – HÂRȘOVA” este susținută financiar în proporție de 97% de către S.C. Dial S.R.L, prin contracte de sponsorizare.

S.C. Dial S.R.L. a contribuit substanțial la derularea unor activități educaționale ale Clubului de dezbateri academice- Cotovu Debate Club, Clubului de lectură- Cititori în noapte, Clubului de cultura si civilizatie rusa prin asigurarea de consumabile, participări la competiții, sesiuni de formare, tabere tematice.

Asociatia “ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ – HÂRŞOVA” este persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, independenta, organizata potrivit OG nr. 26/2000.

Distribuie: