Consilierul local Mariana Pelelunga anunta un alt caz pozitiv covid-19 in Primaria Harsova

Harsova depaseste iar incidenta 3

Consilierul local Mariana Pelelunga a anuntat cu putin timp în urmă, un alt caz pozitiv în Primăria Hârșova, cu virusul covid-19. Vă reamintim că în urmă cu 6 zile primarul Viorel Ionescu, a informat că au fost confirmați pozitiv alți doi angajati ai Primăriei Hârșova. Contactat de Hârșova Carsium, primarul ne-a transmis care este situația în rândul angajaților din primărie.

Consilierul local Mariana Pelelunga

„O parte a personalului a fost testată, însă urmează testarea tuturor angajaților și dezinfectarea tuturor birourilor. Se va lucra în această perioadă și în sistem de telemuncă, asigurând continuitatea activității fiecărui compartiment, acolo unde nu este posibilă telemunca.”

Declarație Viorel Ionescu 15.11.2020 vezi declarația integrală: 2 cazuri COVID-19 la Primaria Harsova

Consilierul local Mariana Pelelunga, a anunțat cu puțin timp în urmă, pe contul personal de Facebook:

„Suspiciunea de coronavirus, pentru care am cerut amânarea ședinței de consiliu, s- a confirmat: persoana respectiva este pozitiva. Am aflat că si o alta persoana, din anturajul primarului, a fost confirmată cu coronavirus. De ce totul este ținut secret si nu se ia nicio masura pentru protecția cetatenilor?”

Mariana Pelelungă 21.11.2020

Pe data de 16 noiembrie, consilierul Pro România anunța, că persoana suspectă a intrat în contact cu mai mulți consilieri locali:

„Precizez ca ieri au avut loc ședințele de comisie juridica și economica și cel puțin 6 consilieri locali au întrat în contact cu persoana suspecta de coronavirus, inclusiv funcționari publici.”

Mariana Pelelungă 16.11.2020, pentru declarația integrală citește: Lipsa de cvorum pentru sedinta Consiliului Local

Contactat de Hârșova Carsium, primarul Viorel Ionescu a făcut următoarea declarație cu puțin timp în urmă:

„În primul rând, nu mi se pare moral să se folosească de infectarea unei persoane, pentru a mai fi puțin băgată în seamă. Suferă să fie în prim-plan și caută să transforme orice situație într-un subiect în care să îl mai atace pe primar.

Ați mai văzut undeva, în țară, că este primarul vinovat de infectarea comunității? Are probleme de percepție a realității și din acest motiv este tendențioasă permanent.

În al doilea rând, când am anunțat că două persoane din primărie sunt infectate, se pare că nu a mai fost speriată de virus, pentru că a participat la ședințele de comisie ale Consiliului Local, în sediul primăriei, alături și de colegi din primărie, unde nu a știut decât să jignească primarul și un coleg consilier PNL.

Repet: dacă îi era teamă de virus la ședința de consiliu, ce a împiedicat-o să participe online?

Eu nu vreau să mai comentez ieșirile nervoase ale doamnei consilier PRO ROMÂNIA. Eu vreau să comentez doar declarațiile oamenilor raționali.

În încheiere, vreau să asigur cetățenii că în primărie se dezinfectează permanent, iar noaptea toate birourile sunt dezinfectate cu 2 lămpi UV. Această doamnă panichează cetățenii degeaba.

Virusul nu se transmite din primărie, deja vorbim de o transmitere comunitară în toată țara și fiecare cetățean trebuie să fie responsabil și să își ia măsurile de protecție necesare.

O provoc să ne spună de unde știe ce persoane sunt infectate și cum a intrat în posesia unor informații care, potrivit legii, sunt confidențiale, așa cum a și recunoscut? Dacă nu ne spune, pe viitor să tacă din gură și să nu mai vorbească aiurea.”

Distribuie: