Un Barbat din Harsova arestat dupa ce a condus fara permis

Barbat din Harsova arestat

Barbat din Harsova arestat preventiv pentru 30 de zile. Este anchetat penal pentru mai multe infracțiuni:

  • Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere;
  • Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice;
  • Ultraj;
Barbat din Harsova arestat

Un bărbat de 32 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și ultraj. Acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind dispusă măsura arestării preventive.

Pe data de 6 noiembrie 2020, bărbatul în cauză a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliție. Acesta conducea un autoturism raza orașului Țăndărei fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului. Individul a lovit cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei. În momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager. Bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât și prelevarea de probe biologice de sânge.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore. A fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Barbat din Harsova arestat pentru 30 de zile

La data de 7 noiembrie a.c., pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești. Măsura este valabilă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

  • Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere;
  • Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice;
  • Ultraj;

Citește și: Harsovean urmarit international extradat din Spania

Distribuie: