PSD considera ca victoria lui Viorel Ionescu in alegeri este una modesta

primaria harsova

Harsova: PSD considera victoria PNL modesta.Consilierul PSD doamna Doris Ene a făcut mai multe precizări în cadrul ședinței desfășurate pe 2 noiembrie de Consiliul Local Hârșova:

Aș avea și eu o completare de făcut, dacă nu deranjează pe nimeni. Aș vrea să reamintesc rezultatul alegerilor, și aș vrea să se țină cont de aceste procente. Îmi pare rău că trebuie să fac această recapitulare, dar se vede faptul că ați uitat. Deci, ca și primar ați avut un procent de 43,83%, ați avut 1956 de votanți, .Opoziția dumneavoastră a fost reprezentată de 2506 de cetățeni. Asta înseamnă că opoziția a fost mai puternică decât votanții dumneavoastră cu 550 de voturi. Opoziția însemnând alte partide . (…)

Referitor la rezultatele obținute pentru Consiliul Local, consilierul PSD a declarat că la numărul de consilieri PNL stă dramatic iar victoria este modestă.

În cadrul aceleiași ședințe consilierul PSD a dorit să tragă un semnal de alarmă. Doamna Doris Ene i-a cerut primarului Viorel Ionescu să fie respectat votul hârșovenilor și pe viceprimarul ales de catre majoritatea consilierilor locali în următorii patru ani.

Harsova: PSD considera victoria PNL modesta.

Aici găsiți ședința înregistrată pentru declarația integrală : Infrangere in CL Harsova pentru PNL

Declarație Emil Paraschiv pentru Hârșova Carsium după ședința de alegere a viceprimarului:

Le mulțumesc hârșovenilor care ne-au acordat încrederea lor și colegilor consilieri. Îmi doresc o colaborare onestă cu toate forțele politice, în interesul Hârșovei.

Declarație Viorel Ionescu pentru Hârșova Carsium după ședința de alegere a viceprimarului:

Același început de mandat, ca în 2016… previzibil, de altfel. A fost un vot anti- primar, al frustrărilor personale, al unei majorități condusă de o persoană pensionată pentru incapacitate de muncă. Vom vedea mâine dacă vor vota pentru oraș, când am chemat Consiliul Local în ședință de consiliu de îndată, pentru a debloca proiectele pe fonduri europene.

Care a fost rezultatul alegerilor?

PSD a avut cel mai mare număr de voturi pentru Consiliul Local.

Harsova: PSD considera victoria PNL modesta

PNL a avut cel mai mare numar de voturi pentru funcția de primar.

rezultate finaale alegeri locale harsova 2020 primar

https://youtu.be/iGdURcxQ6UI

Distribuie: