Harsova va pierde bani anunta primarul

viorel ionescu primarul din harsova

Harsova va pierde bani anunta primarul Viorel Ionescu. Proiectele vor stagna și riscăm să pierdem banii.

Harsova va pierde bani anunta primarul

Harsova va pierde bani anunta primarul – declarația integrală a primarului Viorel Ionescu:

LIPSĂ DE RESPECT FAȚĂ DE HÂRȘOVENI

Dragi hârșoveni, Astăzi dimineață a fost convocată o ședință extraordinară de îndată a noului consiliu local, despre care consilierii au fost informați în cadrul ședinței de aseară, având în vedere necesitatea bugetării, cât mai urgent, a sumei de 3.130.257 lei, din care suma de 3.085.620 (peste 30 miliarde lei vechi!!!) este destinată proiectelor de dezvoltare locală, inclusiv cele cu finanțare europeană, bani pe care i-am primit de aproape 2 luni și care sunt necesari derulării proiectelor deja implementate.

,,Cinste” consilierilor PSD și PRO România, care au acționat în interes de grup și au refuzat să se prezinte la ședință, în frunte cu viceprimarul ales, care a început prima zi de muncă cu un chiul, probabil în spiritul colaborării oneste pe care și-o doresc în interesul Hârșovei, acești bani nu vor putea fi folosiți, iar, momentan, proiectele vor stagna.

Ce ii determină să aibă acest comportament, îi puteți întreba pe fiecare în parte. Eu, unul, mi-am făcut o părere despre cine și ce interese are în acest consiliu local. Sper, totuși, să mă înșel.

Poate că nu au înțeles că acești bani nu sunt pentru primar.Stimați colegi consilieri, eu am atras acești bani, iar dumneavoastră trebuie doar să veniți și să votați dacă îi bugetăm sau îi pierdem. Nu cred că este atât de mare efortul de a veni și a vota, pro sau contra, cum considerați de cuviință.

Trebuie să vă prezentați, pentru că de aceea ați fost aleși!Repet, nu mie îmi faceți un rău, ci orașului în care, o parte dintre dumneavoastră, chiar locuiește.

Ar trebui să vă pese!

Citește: PSD considera ca victoria lui Viorel Ionescu in alegeri este una modesta

Distribuie: