Seful ISU Dobrogea a murit

Seful ISU Dobrogea a murit

Seful ISU Dobrogea a murit. Colonelul Daniel-Gheorghe Popa a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu COVID-19, fiind internat într-un spital din Bucureşti.

Seful ISU Dobrogea a murit

Duminică, 1 noiembrie, ISU Dobrogea comunica faptul că:

„domnul inspector şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roşca, iar capacitatea operativă a instituţiei nu este afectată”.

Seful ISU Dobrogea a murit. Colonelul Daniel Popa fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de colonelul Ionel Roșca.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în MAI, Daniel Gheprghe Popa este absolvent al Şcolii de ofiţeri activi a Ministerului de Interne (promoţia 1985, arma „Pompieri”) şi al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (1996).

Col. Popa într-un interviu pentru presa locală din Călăraşi în anul 2015.

„Acestă meserie are un caracter profund umanitar pentru că salvăm viaţa omenilor. Este ceea ce ştiu eu să fac, de 30 de ani  fac numai lucrul acesta. Nu neapărăt comandă, ci numai la pompieri şi numai în Călăraşi. Este o profesie care mi-a plăcut şi chiar dacă am avut ocazia să o schimb, nu am vrut”

Citeste mai mult: adev.ro/qj9j5j

Citeste mai mult: Adevărul – Șeful ISU Dobrogea – Colonelul Daniel – Gheorghe Popa a murit

Citește: Harsova: 10 cazuri covid19 in octombrie

Distribuie: