Primaria Harsova suspenda iar programul cu publicul

primaria harsova

Primaria Harsova suspenda iar programul cu publicul pe o perioada de 14 zile calendaristice, cu excepția casieriei. Motivul este o acțiune de dezinfecție și reducerea riscului îmbolnăvirii cu virusul covid19. Măsura a fost luată după ce alți angajați ai instituției au fost confirmați pozitiv cu virusul covid-19. În cursul anului trecut a mai fost adoptată aceiași măsură după ce Primarul Viorel Ionescu a anunțat pe 15 noiembrie depistarea a două cazuri în rândul angajaților.

Primarul Viorel Ionescu se află în carantină:

Personal NU am fost testat pozitiv și sunt în carantină, ca fiind declarat un ,,contact direct”. Nu sunt în izolare, ci prestez activitate în regim de telemuncă.

În prezent incidența cazurilor este în scădere atât în Județul Constanța, cât și în Hârșova conform datelor oficiale ale DSP. Însă având în vedere că pe perioada sărbătorilor numărul testelor a fost foarte scăzut este posibil ca această scădere să nu reflecte realitatea. Pe de altă parte mai multe țări din Europa se confruntă deja cu al treilea val de infectări.

Rata incidenței în Hârșova pentru perioada 20.12.2020 – 02.01.2021 este de 2,35 la 1.000 de locuitori. În această perioadă au fost confirmate un total de 26 de cazuri pozitive cu virusul SARS-COV-2.

Primaria Harsova suspenda iar programul

Primaria Harsova suspenda iar programul cu publicul:

„Dragi hârșoveni,

Vă anunțăm faptul că Primăria Orașului Hârșova își suspendă programul normal de lucru, cu excepția casieriei, începând de marți, 5 ianuarie 2021, pe o perioada de 14 zile calendaristice, pentru acțiuni de dezinfecție și pentru a reduce riscul îmbolnăvirii cu SARS COV2. În această perioadă, vă recomandăm utilizarea site-ului www.primaria-harsova.ro pentru rezolvarea situațiilor într-un termen mult mai scurt, având posibilitatea să:

depuneți online cereri și diverse documente, iar răspunsurile vor putea fi transmise tot online, în funcție de preferințele dumneavoastră, economisind foarte mult timp;

https://primaria-harsova.ro/depunere%20documente%20online

urmăriți stadiul soluționării cererilor depuse de dumneavoastră, în baza numărului de înregistrare pe care îl veți primi;

https://primaria-harsova.ro/verific%4%83%20documente

faceți sesizări online, privind situații legate de administrarea orașului, cu posibilitatea de a se identifica locația transmisă de cetățean, pentru o reacție cât mai rapidă;

https://primaria-harsova.ro/raporteaza%20o%20problema

puteți achita online taxele și impozitele locale, precum și amenzile, prin intermediul portalului „ghișeul.ro”.

https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/https://primaria-harsova.ro/amenzi%20online

Vă rugăm să respectați măsurile de protecție sanitară și distanțarea socială, pentru ca împreună să reușim să depășim această situație!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate !”

Aceiași măsură a fost luată și în cursul lunii noiembrie, regăsiți aici articolul: 2 cazuri COVID-19 la Primaria Harsova

Vezi evolutia de la inceputul pandemiei in Harsova: Coronavirus Harsova – Evolutie cazuri confirmate

Distribuie: